martes, agosto 29, 2006

 

De les (evasives) vacances

Degut al dia en que estem no parlaré dels títols que ha guanyat el Reial Madrid, perquè no ha guanyat ni el Carranza, sinó de l'anomenat període de vacances el que malauradament cada segon que passa l'apropa més al seu inexorable destí: Les NO vacances.

Es completament necessari fer vacances pel treballador (incloc en aquest espai a l'estudiant, malgrat la redundància, que estudiï) resignat a abstindres dels plaers mundans. Si les antigues reivindicacions obreres van servir per quelcom és perquè s'institucionalitzés un temps per a poder gaudir d'allò inhabitual( Com diria el cèlebre Batllevell del Papiol: "Jo faig vida de burgès: menjar, beure i no fer res).

Aquest temps permet evadir-se del quotidià. Heus aquí el nucli dur del pensament pre-post-vacacional (ja sé que és un barbarisme!): L'EVASIÓ. Concepte definit pel diccionari com: 1.Eludir, defugir

2.Escapar-se d'algun lloc, generalment de la presó

3. Allunyar-se d'una situació desagradable.

Durant aquest recés tothom ha pogut evadir-se, i sinó comprove-m'ho: A Galícia una colla de gent (i no era gent jove) s'evadia tot cremant boscos. Aquest estiu un 2% del territori galaic ha estat governada per una franquícia de "Calderes d'en Pere Butero, S.A.".

A casa nostra, la gent d'Ibèria evadia responsabilitats tot evitant l'evasió dels qui s'havien d'evadir (turistes).

A l'arxipèlag dels plàtans, també evadien la pobresa tot viatjant en pastera. Al contrari dels anteriors immigrants que gaudeixen de panells indicadors en lletres aràbigues, com canta la cançó del Serrat, per anar d'Algeciras a Istanbul i viceversa.

El Barça s'evadia de jugar a futbol a Mónaco davant els amargs plors del de nou President, al seu cantó el Príncep Alberto s'evadia treient-se burilles.

Finalment el menda també s'ha evadit a caball del Papiol, Barcelona, Mallorca, El Gimnàs, Madrid, Sant Joan de Mediona, la Cerdanya i la lluna de València.

Conclusió I: He donat tantes voltes degut al propòsit d'evadir l'estudi de Micro II.

Conclusió II: "Houston, Houston! tenemos un problema!" (un astronauta)


Comments:
Jajajaja Tio ets un crack has d'escriure més sovint!!

marc
 
Hvala za intiresny Blog
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?